EN

Фирма "Кедър" е основана през 1998 г. с основна дейност производство и дизайн на мебели. Фирмата има дългогодишен опит в разработката и реализацията на обзавеждане за жилищни и административни сгради - хотели, ресторанти, офиси, детски градини, училища, спа и фитнес центрове.

Разполагаме с модерна производствена база, складове и транспорт, намиращи се в с.Нови хан, ул."Бреза" №4, както и с два шоурума в гр. София.

Фирма "Кедър" създава интериорни проекти за своите клиенти, като изпълнява всички мебели по индивидуалните размери на жилището, съобразени със спецификата и стила на дома, както и с изискванията на неговите обитатели. По този начин се постига цялостна, завършена визия, без компромиси в естетиката и функционалността.

Като фирма производител, ние поемаме отговорност за качествено изпълнение, доставка и монтаж, като подсигуряваме електроуреди, механизми и всички останали детайли, необходими за обзавеждането по избор на клиента.

Услуги

ДИЗАЙН НА МЕБЕЛИ

Интериорният дизайн е платена професионална услуга, която има за цел да подпомогне клиента в постигането на визия за по-добра функционалност и комфорт в жилището си. Изграждането на цялостна концепция за Вашия дом минава през професионалния поглед на нашите дизайнери, но се пречупва през Вашата индивидуалност и стилови предпочитания.

Вие получавате не само удобството от комплексната услуга, но и единна гаранция за качество във всеки етап от изпълнението на Вашия проект /идеен проект, работен проект, изработка, доставка и монтаж/.

Структура и етапи на интериорния проект:

1. Архитектурно заснемане на обекта.
Предварителен разговор с цел запознаване с параметрите на обекта и изискванията на клиента.
Архитектурно заснемане на пространствата и съществуващите инсталации.

2. Идейни проекти - функционално зониране.
Основната цел: откриване на най-добро функционално решение на помещението, съобразено с желанията на клиента.
Разработка на идейно решение за организация на помещенията и мащабно разпределение на мебелировката. Изготвяне на идеен проект - план в няколко варианта.
В тази част от проекта се избират конкретните мебелни елементи в обзавеждането (кухненски шкафове, холни модули, маси, столове, мека мебел, спални и т.н.).
Получавате професионални консултации от дизайнер на фирмата и се изработва проект за обзавеждане с уточняване на: стил, материали, механизми и обков. Предлагаме оптимално решение, съобразено изцяло с вашите изисквания и бюджет.

3. Работни проекти на мебелировката
Изготвят се подробни технологични работни чертежи и спецификации за изпълнение на интериорния проект, след одобрен идеен проект.
Изработва се план с позициониране на местата за електрически и ВиК изводи, съобразени с проекта.

4. Визуализация.
Изготвят се компютърни 3D визуализации,цветови решения и интериорни детайли, след одобрени работни проекти.
Целта на дизайнера в тази част от проекта е да превърне цветовите предпочитания на клиента в конкретни цветови композиции.

5. Изготвяне на ценова оферта.

Гарантираме:

Добри пазарни цени, качествена изработка на мебелировката и спазване на сроковете, посочени в договора. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на мебелировката.

Почерпете вдъхновение от интериорните реализации на "Кедър Дизайн" в нашето портфолио.